Vacatures in Little Lotte Land

Ik heb een wensenlijstje. Een wensenlijstje van wat (of eigenlijk eerder wie) ik de komende weken allemaal nodig heb. En aangezien jullie mij allemaal ontzettend aanbidden en mij alle geluk van de wereld gunnen weten jullie vast wel geschikte personen voor de vacatures die ik heb openstaan. Bij deze dus:

GEZOCHT

– Administratief wonder met ervaring in het gure “verhuis-eens-naar-het-buitenland”-wereldje die alle Hollandse geldwolven die mijn bankrekening elke maand plunderen adieu zegt en zorgt dat ik volledig verdwijn uit alle Amsterdamse registers.
– Inpakwonder dat ervoor zorgt dat mijn allerliefste moeder a.k.a. Hoofd van de Verhuiskaravaan geen hartaanval krijgt als ze hier aankomt tuffen in haar camionetje. Dan zijn we namelijk nog verder van kant. Als dat inpakwonder dan ook nog eens een verkoopstalent blijkt te zijn die de spullen die ik geen enkeltje Vlaanderen gun voor woekerprijzen van de hand kan doen, dan wordt het helemaal leuk. – Voltijds jobhunter. Persoon die het als zijn grootste uitdaging beschouwt een job te vinden die voldoet aan al mijn eisen (dat is inclusief gratis pintjes, garantie op een compliment per dag en een toploon dus) en waar ze mij dan ook nog eens willen aannemen. Think big is hier het codewoord. En outside alle boxen. Maak het onmogelijke mogelijk, eigenlijk.
– Susser. Dat wil zeggen, iemand die constant naast mij zit, wandelt, fietst, ligt om mij er op zwakke momenten (want ja, ook die heb ik) van te overtuigen dat ik geen lompe koe ben omdat ik een toffe job in een toffe stad verlaat met als enige vooruitzicht… niks. “Maar nee, je moet je hart volgen” volstaat hier niet, voor alle duidelijkheid. Knuffels helpen wel. En koekjes. En een sixpack en een pretty face. Maar die laatste twee zijn niet verplicht, want da’s discriminatie.

Zo, dat zal volstaan voorlopig. Spontane sollicitaties voor andere handigheidjes die ik even over het hoofd zie zijn zeker welkom. Stuur je cv aangevuld met een motivatievideo waarin je jezelf voorstelt, een showballetnummer brengt en een referentiebrief van je moeder naar ondertekende, en wie weet werk je binnenkort wel in een bruisende, nooit voorspelbare en altijd hilarische werkomgeving in the big city! Let wel, het betreft hier een tijdelijke functie. Nadien behoort opklimmen tot “appartementhunter”, “verhuiscamionette-inlader” of gewoon “werklozendagvuller” zeker tot de mogelijkheden.

Tot op de grootse sollicitatiedagen dan maar!

L

 

Noot: verloning is op basis van ongepaste woordmopjes, schouderklopjes en speltcrackers en daar valt niet over te discussiëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.