Tinder around the world

Eigenlijk had ik mijn favoriete dating-app (die ik love to hate) al een paar weken in de digitale prullenmand gemikt, maar eerlijk, ben ik als zelfverklaarde Tinder Queen niet dé ideale persoon in de ideale situatie om internationaal te gaan? Ik dacht het wel. En ook waren mijn bekaterde Mexicaanse en de saaie Maleisische kamergenotes niet echt bereid om met mij het New Yorkse nachtleven te gaan verkennen. Ja, wat moet een mens dan. 

Begrijp me niet verkeerd, ik ben niet op zoek naar de liefde van m’n leven, om die dan meteen achter te moeten laten. Dat zou zelfkastijding van het hoogste niveau zijn en dat doen we dus maar gewoon niet. Bekijk het als een manier om mijn Engels te trainen, mijn ego te onderhouden en mijn dating skills op punt te stellen. Tot op zekere hoogte dan. Zou ik in België op date gaan in fleece? Nee, want dat had ik tot 2 maanden geleden zelfs niet. Zou ik voor een Belgische (eerste) date wel de moeite doen om ofwel 2 dezelfde ofwel überhaupt al geen veel te lange sokken onder een enkellange broek te dragen? Waarschijnlijk. 

Voor wie nu denkt dat ik een bloedrood spoor van gebroken harten en bittere mannentranen achterlaat: ik ben altijd zo attent om op voorhand aan te kondigen dat ik ‘m zo weer gesmeerd ben. Bovendien, gezien m’n beperkte moeite om er aantrekkelijk uit te zien en mijn vreselijke humor -die in het Engels nog erger is- denk ik niet dat de meesten mij nog op tweede date zouden vragen. Het mooie daaraan is dan weer dat dat mij hier geen hol kan schelen, want hé, het kan toch niet! Iedereen blij? Iedereen blij. 

Ondertussen ben ik, hoer van het wereldwijde web, 3 dates verder. Ik heb 3 keer waardevolle insider tips over de omgeving gekregen, ik ben 3 keer getrakteerd geweest en ik heb 3 wederzijds heel fijne avonden op café gehad. Ook heb ik 1 keer de verkeerde kerel aangesproken, wat ondanks de awkwardness nog best gezellig uitdraaide, aangezien de échte date een half uur te laat was. Daardoor durfde ik een potentiële volgende date niet meer aanspreken, wat dan weer resulteerde in een kwartier nog awkwarder naast elkaar zitten wachten. In my defense: op z’n profiel stonden geen foto’s van zijn kalende achterhoofd, dus ik had ‘m echt niet herkend. Fingers crossed dattie mij niet facebookt en dit gevalletje van Tinder shaming door een online vertaler haalt. 

Conclusie van deze internationale Tinder Queen: Buitenlandse dates zijn een pak chiller dan BE-dates, dus ik laat Tinder lekker op m’n telefoon staan tot juli. Dan ga ik wel weer in real life op zoek naar iemand die ondanks mijn nieuw ontwikkelde fleece-liefde en bizarre sokken wél op tweede date wil. 

Cheers!

L


Smooth zijn ze wel, die Amerikanen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.