Quit your job & get a ticket

Bestaat er al een ziek melige wijvenfilm, waarin je het hoofdpersonage heel impulsief haar job ziet opzeggen om dan heel ondoordacht de wijde wereld in te trekken en allerlei bizarre avonturen te beleven? Waarbij echt iedereen denkt “amai, dat zou ik ook moeten doen, maar nehhh, toch maar niet”? Nee? Dan moet er dringend iemand een film over mijn leven beginnen maken.

*insert bombastische, verwachtingscheppende filmmuziek*

Zijn we al mee, ja? Ondergetekende heeft weer plannetjes. Allez, plannetjes. Jij mag plannen zeggen. Het plan omvat de wereld (linksom en per vliegtuig) en een paar maanden. Acht ofzo. Minder als ik heimwee krijg, meer als ik de man van mijn dromen tegenkom. Waarom? Omdat mijn paspoort in 2018 vervalt en het zou echt idioot zijn als ik tegen dan maar één deftige reis gemaakt had. En als ik iets doe, doe ik het liever meteen goed. Op het lijstje: Lissabon, New York, Californië, Fiji, Nieuw-Zeeland, Australië en Zuidoost-Azië.

En zoals dat dan gaat met nieuwe films heb ik ook een kort persmoment georganiseerd met het hoofdpersonage (ja, ik ja), met mogelijkheid tot interviews, waar ik gretig gebruik van heb gemaakt. Een interview met mezelf dus, moet kunnen.

Lotte, hoe kom je er in godsnaam bij? 

Facebook ads zijn een waanzinnig onderschat gevaar.

En je job dan?

Die heb ik een half jaar lang best graag gedaan, maar die weegt niet op tegen zon, zee en doldwaze avonturen!

Kom je nog terug?

Tenzij ik de man van mijn leven tegenkom op een of ander afgelegen eiland en we daar trouwen, kindjes krijgen en in een hutje in het water gaan wonen, denk ik wel dat ik terugkom. De kans is heel erg groot dus.

Heb je er goed over nagedacht?

Nee, wat voor een stomme vraag is dat nu.

Ben je zenuwachtig?

Erg.

En wat met die blog van je?

Die wordt alleen maar spannender, dat kan ik garanderen.

Wie gaat er mee?

Niemand, want van over alles moeten overleggen word ik slechtgezind. Bovendien ga ik betere verhalen kunnen vertellen als ik alles zelf moet uitzoeken. Lees: meer gesukkel en domme dingen. En zoals je merkt ben ik ook best goed in mezelf entertainen.

Ok…Ja. Ok dan. Bedankt voor dit interview en veel succes!

Bedankt, ik hou jullie op de hoogte!

Wie reisgidsen heeft liggen die ik eens mag doorspitten, graag! Wie tips heeft, shoot! Wie enge verhalen heeft over kleine meisjes die alleen op reis vertrokken, hou je bek! En voor wie nog vragen heeft, contacteer gerust m’n persverantwoordelijke. Dat ben ik.

 

Adventure awaits!

L

Noot: mijn job loopt over een paar weken al af en ik vertrek pas in november, dus wie tussendoor nog (vet betaald) entertainment voor mij heeft, call me.

Puntje 1 en 2: check, 3: komt in orde en 4 en 5: daar denk ik nog over na
Puntje 1 en 2: check, 3: komt in orde en 4 en 5: daar denk ik nog over na

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.