Vliegen, venten, vakantie!

Ik ga vliegen! Voor de 4e keer in mijn leven nog maar, waarvan de laatste keer toch al 3 jaar geleden is, en ik vind het helemaal spannend! En het is niet zomaar vliegen, nee, het is vliegen naar mijn grootste liefde, mijn hartendief, mijn alles. Ik vlieg morgennacht naar *tromgeroffel* DE ZON (en ook naar Griekenland, schattige witte huisjes, zalige strandjes en cocktails). Dat is reden genoeg, vind ik persoonlijk, om een televisieprogramma rond ons reisje te maken. 1 broertje Coppens mag mij volgen omdat ik mijn grote liefde achterna vlieg, en een ander broertje Coppens (of is dat het neefje?) mag mij en mijn reisgenoten onderscheppen op de luchthaven, gewoon omdat we leuk zijn, en hij is dat ook, dus da’s perfect.

Plus dat ons reisthema ook wel iets te maken heeft met mannelijk schoon, en aangezien het blijkbaar zo is dat we naar het homoseksueelste eiland van heel Griekenland reizen (dat moet mij weer overkomen), moeten we daar op Zaventem dan al maar mee beginnen. Door de Coppensbroertjes mee te nemen bijvoorbeeld. Inclusief cameramannen en andere technische jongens. Dat zou genoeg mannelijk schoon moeten zijn voor ons alle 5. En terwijl we dan over (wandelt een mens eigenlijk ‘over’ of ‘door’ een luchthaven?) de luchthaven wandelen, supercasual, alsof we de weg kennen en weten waar we naartoe moeten (stiekem pijltjes zoeken is een hobby van me), vertellen we ons verhaal, waar bijzonder weinig verhaal aan is, tegen beide cameraploegen, lekker breed uitgesmeerd, en met uiteraard een professioneel reality-traantje hier en daar.

Nee, alle gekheid op een Grieks stokje, ik heb er reteveel (sorry moeke-mama-bomma-andere mensen die hier aanstoot aan nemen) zin in! Het plan is niet te veel plannen, een occasioneel (ik verwacht veel occasies) drankje doen, strandhangen, zwembadhangen, zon pakken en de leukste partyspots ontdekken. Niet veel anders dan wat ik al een hele zomer aan het doen ben dus (behalve dan die partyspots, want die van Lier vind ik nogal bedroevend). Oh, trouwens, ik wil niemand jaloers maken of zo, maar vandaag was het er 28°. Hier 15. Vandaag scheen er de zon, hier regende het (of toch bijna).

Voor wie al mijn vakantieposts stilaan beu begint te worden: Geen paniek. Dit is mijn voorlaatste trip, over de laatste (whiiihihihioeeeew) zal er nog wel wat geschreven worden, maar als u dat echt wil vermijden (zou ik niet doen, wie weet wat voor leuks mist u!) mag u half december terugkomen. Dan voorspel ik een heleboel “posts van een werkzoekende met een waardeloos diploma”, en dan hebt u terug uw wekelijkse portie leedvermaak! Tot dan is het hier nog enthousiasme en wereldlijkheid wat de klok slaat!

Tot volgende week, bruin as hell en compleet uitgerust,
L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.