Internationaal gemuil

Hoera!

Vandaag is internationale kusjesdag. K3 had het al lang door, maar blijkbaar is het nu ook écht een ding. Jammer dat ze niet meer bestaan, want de internationale doorbraak was nu echt dichtbij. We hebben namelijk een officiële dag om dat moment te vieren waarop andermans mond keihard onze bubble binnendringt (nu ja, je kan natuurlijk ook jezelf kussen, maar ik weet niet of dat nu echt de bedoeling is). Juicht, springt ende muilt erop los, want vandaag is de dag, waarop je ongegeneerd zoenen mag! (Bij feestdagen horen rijmpjes, quoi)

Omdat kussen nu eenmaal ontzettend fijn (kunnen) zijn wens ik jullie vandaag allemaal minstens 1 zoen toe. Of dat nu een bezorgde voorhoofdkus, een veel te natte grootouderbegroeting, een plompverloren wang-wang-moment, een marginale lebber die je je morgen niet meer herinnert, een eerste wasmachine-ervaring, een galante handkus of een welgemikte luchtzoen is. Je zou denken dat een paar types de voorkeur genieten, maar zorg er vandaag maar al gewoon voor dat je gezoend wordt, of je hoort er niet bij.

En omdat kussen meer is dan alleen maar krijgen: trek uw lief, beste vriend, eenzame buurvrouw, kusgrage grootouder of mede-dronken feestganger tegen uw gilet en draai mekaar eens deftig binnen. Want dat mag, vandaag. En van mij eigenlijk ook andere dagen, maar ik zou het ‘internationale kusjesdag’-reglement eens deftig moeten bekijken, want misschien is dat met het ontstaan van deze bijzondere dag plots wel niet meer toegelaten. Nu ik erover nadenk zou dat een jammer gegeven zijn. Misschien moeten we van elke dag maar internationale kusjesdag maken. Geef mij dat reglement maar in handen, ik fiks het.

Veel lebberplezier,

L

Noot: ik zit nog altijd in mijn bubble, dus ook vandaag wordt er bij mij niet gekust zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.