Grootse aankondiging

Het is druilerig, het is koud en er waart nog altijd een gek virus rond, maar laat mij deze dag opvrolijken met een bijzonder spannende (voor mij dan) nieuwsflash.

Klaar voor? (Ik niet.)

Vanaf vandaag start ik namelijk officieel met mijn eigen zaak. Dat klinkt helemaal belangrijk en groots, en zo voelt het eigenlijk ook. Ik blijf nog steeds schrijven, maar doe dat vanaf nu in naam van… *drum roll*

Studio Lot (logo)

Mezelf dus. Ik ben nu echt mijn eigen baas en moet het helemaal alleen gaan doen. De eerste executive beslissing is alvast genomen: vanavond houden we een feestelijke teamborrel.

Er valt nog veel te vertellen over het waarom-in-godsnaam, het hoe-haal-ik-het-in-mijn-hoofd en het zou-dat-nu-wel-lukken van deze hele operatie, maar voor nu houd ik het bij deze blijde boodschap.

Kom even loeren op mijn gloednieuwe website, volg mijn professionele capriolen op Instagram of doe dat allemaal niet. Maar laat mij vooral wél iets weten als ik iets voor jou kan betekenen (of laat heel subtiel m’n naam vallen bij wie wel wat woordjes kan gebruiken, dat mag ook).

L, bedrijfsleider (hohooooo)

Noot: de achterstallige facturen voor al het leesplezier dat ik jullie hier al jaren (acht om precies te zijn) gratis en voor niets bezorg, zijn onderweg.

Mopje.

2 gedachten aan “Grootse aankondiging”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.