Dagen zonder Tinder én alcohol

Ok, Lotte, dat getinder, allemaal goed en wel, maar wanneer hou je jezelf nog eens bezig met échte projectjes? Goed nieuws, inner voice, ik heb weer een uitdaging klaar! Het Tinder-avontuur laat ik (sorry!) voorlopig achter mij, na nog een laatste ongelooflijk romantische berichtuitwisseling die ik jullie niet wil onthouden.

 

End of a Tinder-era

 

Reden genoeg om te vertrekken? Me dunkt. Maar dan heb ik wél een nieuwe uitdaging nodig, dat houdt het leven (en dit gezellige plekje op het web) boeiend. What’s next? Wel, net zoals ik 40 dagen zonder vlees, 2 weken zonder Facebook en jaren zonder lief kan, wil ik graag eens gaan testen hoe lang ik het zonder alcohol uithoud. Dat klinkt een beetje alsof ik een probleem heb, wel, ik heb er veel, maar alcohol is er geen van. Misschien wordt het dat wel de komende weken, dat zullen we nog wel zien.

Wie mij nu een saai moeke vindt, prima, ik zie jullie wel weer over 40 dagen. Wie denkt ‘wow goed plan, dat doe ik ook’, jullie zijn gek, maar join me gerust! Wie met mij heeft afgesproken in de komende weken en denkt dat ik nu ontzettend vervelend gezelschap zal zijn: dat zou zomaar kunnen, maar ik doe mijn best om ook op watertjes (of wie weet zelfs frisdrank) mijn enthousiaste zelve te blijven. Wie denkt ‘Lotte, serieus, why?’ en geen genoegen neemt met het feit dat elke hipster af en toe eens een alcoholpauze inlast: ik wil mijn portemonnee en mijzelve een klein beetje rust gunnen, en ik ben nu eenmaal iemand die sneller naar huis gaat en in bed kruipt zonder alcoholische energy rushes. Saai? Zeker. Jullie probleem? Geheel niet.

Dus bye Tinder, bye alcohol, deze chick gaat voor ‘Het leven zoals het was: Lotte op haar zeventiende’. Helemaal spannend en waarschijnlijk ook niet al te boeiend, maar hé, het is maar voor 40 dagen en dan kan ik weer verder iedereen onder tafel gaan drinken, dansen op de toog en gekke dingen in de oren van vreemden roepen. Ik kijk er nu al naar uit.

What’s in it for you? De allerbeste verhalen van het nuchtere kindje in deze alcoholische wereld, geschreven in nuchtere toestand, dat zou moeten volstaan, toch?

Nog tot 30 juni compleet nuchter,

L

Noot: wie mij in deze 40 dagen nog aanzet tot alcoholisme of met bier voor mijn neus komt zwaaien krijgt boksen en een plek op de black list die in juli hier zal verschijnen en voor eeuwig in mijn geheugen gegrift zal zijn.

 

Eén gedachte over “Dagen zonder Tinder én alcohol”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.