Back in the book

I’m back! Na een 2 weken durende pauze dit keer (volgende keer 3!) ben ik weer helemaal terug op Facebook. Ik was aanvankelijk van plan om te wachten tot iemand mij ook daadwerkelijk begon te missen, maar who am I kidding, ik mis het zelf. Ik mis lezen hoe veel examens iedereen nog heeft, ik mis alle treinfrustraties en ik mis van tijd tot tijd een portie drama. Conclusie: een beetje leedvermaak van tijd tot tijd is wat ik nodig heb. Maar tegelijkertijd ben ik er toch ook vrij zeker van dat ik niet écht iets gemist heb. En als dat wel zo is, is het nu het moment op mij te updaten over geniale huwelijksaanzoeken, onverwachte relaties of beter nog, knappe kerels die net terug single zijn en een troostende schouder nodig hebben!

Daarnaast moest ik eigenlijk ook wel terug zijn voor morgen waaaahaaaant: dan is het Blue Monday a.k.a. de meest deprimerende dag van het jaar a.k.a. hét moment om tegen de stroom in te gaan, ontzettend gelukkig te zijn en iedereen die toch een beetje blue is ofwel vrolijker ofwel extra pissed te maken. Een kolfje naar mijn hand, en dat begint bij het leuk vinden van elke “amai mijn leven is zo zwaar”-facebookpost. Hoed jullie, blauwe maandagers! Voor de zekerheid ga ik toch ook al maar een zak chokotoffs gaan kopen voor als ik me onverhoeds toch laat meeslepen in al die ellende. Want iedereen weet dat elke vorm van blue-heid opgelost raakt met de juiste dosis chokotoffs en voorkomen is beter dan genezen. Laat dat een tip zijn.

Verder heb ik met mijn resterende vrije tijd niet veel zinnigs gedaan, tenzij je 2 seizoenen van de televisieserie New Girl kijken op 1 weekend echt heel zinnig noemt. Wel heb ik heerlijk puberaal nieuwe foto’s voor mijn blog gemaakt (de grens tussen zin en onzin is vaag bij deze) en heb ik tot ongenoegen van mijn to-dolijst samen met nieuwe stiftjes (ik zeg altijd, beter een pennenverslaving dan een rook-, alcohol- of schoenenverslaving!) ook de meest relaxerende doch verslavende bezigheid aller tijden gevonden:

Work in progress!
Work in progress!

Misschien moet ik toch ook maar eens plooien voor zo’n kleurboek,

L

By the way: ik heb onnadenkend weer eens ja gezegd tegen een nieuwe uitdaging, waarover later meer. Spannend hé?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.