Groetjes vanuit bed

Joepie! Een vrije vrijdag! Nee mopje, niet zo joepie, want hoewel ik het mij comfortabel heb gemaakt in mijn bed, is de reden waarom minder comfortabel: de onoverwinnelijke Lotte, die nooit ziek wordt en nooit een dag school of werk miste, is niet meer. Deze dappere strijder tegen ziektekiemen is geveld door ziekte. En niet eens ventenziek hé, nee gewoon echt oprecht “blijf jij maar in bed, meissie” ziek. Dat zei de dokter niet, trouwens, maar dat heb ik ervan gemaakt aangezien elke stap die ik zet kotsneigingen kan opwekken. Sorry, ik zal de verdere details voor mezelf houden (wel te verkrijgen op aanvraag, natuurlijk).

Met “het mij comfortabel maken in bed” bedoel ik dus helaas niet dat ik een knap manneke tegen mijn gilet heb geschaard en ontbijt op bed heb gekregen, maar eerder gewoon dat er een emmer en een groot glas water binnen handbereik staan. Ik ben snel content tegenwoordig. Al zou ik nog contenter zijn met een chauffage die op stembediening werkt, eten dat er op magischerwijze wel inblijft (serieus, eten is mijn leven, dat kan je mij niet afnemen) en een hernieuwd netflixabonnement. Nu ik ze zo over nadenk, misschien trakteer ik mezelf wel op dat laatste.

De hele reden waarom ik het wereldwijde web hiervan op de hoogte stel is natuurlijk puur medeleven opwekken, maar verder zou ik ook nog best wat filmtips kunnen gebruiken. En beterschapskaartjes, fruitmanden (om naar te kijken, that is) en pintjes (voor later). Maar dat allemaal wel binnen de dag, want uiteraard sta ik morgen weer fris en fruitig naast mijn bed. Ik ben geen mietje hé. En ik heb bitterballen-, cocktail- en ijsdates. Nee, morgen past dit niet meer in m’n planning.

Virale groetjes,

L

Gelukkig heb ik een vriendje
Gelukkig heb ik een vriendje

Noot: ik heb deze hele post geschreven met 3 slokken water in mijn maag en jawel hoor, die zitten daar nog steeds. Pluim voor mij!

Eén gedachte over “Groetjes vanuit bed”

  1. DETAILS! DETAILS! DETAILS! (Films: ‘Spy’ is hilarisch en van ‘Eat Pray Love’ voel ik mij altijd beter, misschien dan wel het ‘eat’-stuk skippen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.