4! 4! 4!

Dames, heren, het is zover: deze wolk van woordjes en entertainment bestaat de volle 4 jaar. Vandaag is de dag waarop jullie allemaal met kinderchampagne (dit kneusje mag nog altijd niet drinken) en chocoladetaart voor mijn deur komen te staan, die ik overigens niet zal opendoen. Blijkbaar is een blogjaardag geen geldige reden om een dag verlof te nemen. Bizar, maar die regelgeving komt er binnenkort vast wel door. Op sommige vlakken is de wetgeving hier toch nog behoorlijk verouderd hoor.

Ik ben in elk geval al geheel in stijl begonnen met vieren. Zo kregen we vanavond van meneer Chinees (die er niet per se uitzag als een Chinees, maar ik oordeel niet) 4 kipsatés in plaats van de bestelde 5 kippenvleugels. Speciaal voor mijn blogjaardag! Ook slaagde ik erin om 4 gaten in mijn been te scheren (4 kleine en 1 groot om precies te zijn). Zo ben ik helemaal versierd voor de festiviteiten. Speciaal voor mijn blogjaardag! En als klap op de vuurpijl las ik net nog 4 pagina’s in een tijdschrift. Speciaal voor mijn blogjaardag! Je merkt het, ik ga vandaag hé-le-maal loco.

Wat heeft die vier jaar me al gebracht? Lekker veel complimentjes, een hobby als geen ander, een job, oneindig veel gesprekken met gelijkgestemde Tinderzielen, een etentje, een miljard kleine gniffeltjes en nog veel meer dankbare glimlachen. Als ik het volhoud tot vijf geef ik een echt feest, op zaterdagmiddag van 2 tot 5 en dan eten we pannenkoeken en drinken we cola tot we buikpijn hebben. Want dat is wat vijfjarigen doen, en dat is eigenlijk ook gewoon wat Lotte doet, mits een beetje rum bij die cola en een klets amaretto over de pannenkoeken. En dan kunnen jullie ten minste ergens terecht met die pakjes die jullie morgen terug mee naar huis moeten nemen omdat ik de deur niet opendoe.

Wat brengen de komende vier jaar mij? Ongekende rijkdom, een sponsordeal met een deftige scheermesjesfabrikant, ultieme bekendheid, een hoofdrol in Pink Ambition en een villa aan de Spaanse costa. Of anders gewoon nog meer glimlachjes, gniffeltjes en schaterlachen. Misschien is dat ook wel genoeg.

Hey kinders, bedankt om mij af en toe te lezen, dat doet mij, zelfs na vier jaar, nog bizar veel plezier. Aan wie al vier jaar gewoon alles leest (hey mama): jullie zijn al heel veel tijd aan mij kwijtgespeeld die jullie ook aan nuttige dingen hadden kunnen besteden (taart maken voor mij bijvoorbeeld), maar toch: respect.

Op naar nog 4 jaren vol liefs en leuks,

L

 

verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.