22 dingen die jullie nog niet (allemaal) over mij wisten

…Want ik praat graag over mezelf én ik maak graag lijstjes. Misschien wisten jullie er een paar al wel. Of allemaal. In dat laatste geval mag je je vereerd voelen want dan ken je me beter dan ik dacht dat iemand mij ooit zou kennen. En geloof me, dat is een eer, schrijf het op, laat het me ondertekenen en verdien later (als ik tot de rich and famous behoor) veel geld aan het geven van interviews over mij. Ieder zijn carrière.

1. Ik zeg vaak dat ik geen vis lust, da’s gelogen. Sommige soorten lust ik best, het zal alleen nooit mijn lievelingseten worden.

2. Ik heb heimwee naar mijn turnverleden. Er gaat niks boven ondersteboven hangen, al is het maar voor een nanoseconde. En het was -hoewel ik er zelfs niet eens echt goed in was- mijn enige kans om toch ook 2 L.O.-lessen op een jaar uit te blinken.

3. Van de 5 boeken die ik elke maand meeneem uit de bib lees ik er met een beetje geluk 2. Iets met mezelf overschatten en te weinig tijd.

4. Een van de leukste dingen aan ‘in Amsterdam wonen’ is dat ik hier bijzonder weinig sociale verplichtingen heb en dus weekends lang in mijn bed kan blijven liggen zonder iets te doen of iemand te moeten zien.

5. Een van de leukste dingen aan ‘in Amsterdam wonen’ is dat ik om de zo veel weken echt kan thuiskomen en dat dat dan altijd weer speciaal is.

6. Ik koop thee op basis van de leuke verpakkingen.

7. Jean-Baptiste Maunier is mijn eerste grote liefde en dat zal ook altijd zo blijven. Sorry aan alle mannen die daar nog planden tussen te komen.

8. Ik kan 75% van de 15 eerste cd’s van Samson & Gert moeiteloos van buiten meezingen. Ja, dat heb ik getest.

9. Hetzelfde geldt voor K3 cd’s.

10. Ik ben ooit door een leerkracht op school beschuldigd van te veel lachen en ben daar nog altijd niet overheen.

11. Nee zeggen tegen eten is een van de allermoeilijkste dingen in mijn leven. Dat doe ik dus ook niet.

12. Ik heb ooit een half liedje geschreven om mee te doen aan Junior Eurosong. Geen commentaar.

13. In mijn droomhuis: een hangmat, een bibliotheek met trapjes en elke maand een andere kleur op de muren.

14. Het is schandalig hoe ongeïnteresseerd ik ben in politiek.

15. Mijn geheugen is fenomenaal op vlak van gesprekken, tenzij er alcohol involved is.

16. Mijn geheugen op vlak van geuren is nog erger. Ja, mannen in mijn leven, ik herken jullie aan jullie deo/parfum/aftershave.

17. Ik ben een van die kinders die in de lagere school een Diddl-verzameling opbouwde vanuit het niets (lees: op basis van schooien) en ik ben daar trots op.

18. Er is weinig dat ik beter kan dan slapen.

19. Soms (heel soms) vind ik mezelf zelfs vermoeiend. Meestal op vrijdagen. Gelukkig kan ik mij daar ook snel over zetten.

20. Ik heb een bloedhekel aan dokters, omdat die dingen uit hun hoofd weten waar ik uren voor moet googlen.

21. Mijn leven is een feest. Echt. Het is kwestie van af en toe een danske placeren, de tafel met de lekkerste hapjes uitzoeken en partypoopers mijden.

22. De titel van deze post was eerst ’25 dingen die jullie nog niet (allemaal) over mij wisten’, maar zo veel zijn er gewoon niet. Een open boek, ik.

De persoon die ze over 10 jaar nog alle 22 kan opsommen, daar trouw ik mee*

L

*Onder voorbehoud. Kandidaten kunnen geweigerd worden o.b.v. geur, uiterlijk, intelligentie, humor, interesses en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.